BRYLLUP - KONFIRMATION - FEST

Forkæl dine gæster med udsøgt mousserende vin, som velkomstdrink, til forretten, desserten og / eller gennem hele begivenheden. Vi har varianter, der passer til det hele, og der er mulighed for at komme og prøvesmage vinen, inden man lægger en bestilling for et større parti, så man er sikker på, at man serverer den rigtige vin. Vi kommer også gerne til jer, hvis det er det, man ønsker. De stilfulde flasker tager sig fantastisk ud på bordet, og smagen lever 100% op til indpakningen! Vi tilbyder naturligvis en god pris, så festbudgettet ikke tipper over.

VINSMAGNING

Vi er i fuld gang med at bygge et stilfuldt og hyggeligt vinsmagningslokale i vores dejlige omgivelser på gården i Otterup. Her vil vi med jævne mellemrum invitere til vinsmagning, hvor der også vil blive serveret mad, og man får mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med vores bobler. Vi vil også alliere os med lokale musikere, som vil komme og underholde. 
Vi tager også gerne ud både til private og virksomheder og store og små selskaber i nærområdet, og introducerer vores vin. Vi taler med jer om eventet, og tilpasser det jeres ønsker. Dette er den ideelle måde hvorpå at forkæle sine ansatte til et firmaarrangement eller at give some oplevelsesgave til dem, der har alt.

"BOBLEBAR"

Hvorfor ikke tilføje et element til festen, som helt sikkert vil få gæsterne i højt humør? Vi kommer ud med en hel bar med alle de bobler, I kan tænke jer. I betaler kun for de flasker, der åbnes, og der er naturligvis mængderabat! Vi kommer ligeledes gerne ud til firmaevents, udstillinger, messer, ferniseringer o. lign., og vi klarer alt fra opsætning, servering og oprydning - det eneste, vi har brug for, er en plads at være på.

DANS & BOBLER

Skal du arrangerer en polterabend, en firmafest eller en anden begivenhed, hvor et sjovt og anderledes element vil passe godt ind? Så kan en halv times danseundervisning efterfulgt af et glas bobler eller to måske friste? Udover at have en lidenskab for mousserende vin, er jeg nemlig også tidligere Zumba Fitness instruktør og underviser nu i Fitness Dance, og jeg lover, at det ikke bliver kedeligt!