GAVEKURVE

Vi laver et blandet udvalg af gavekurve, som er designet til at passe til enhver lejlighed: firmagaver, sponsorgaver, til fødselsdag, Valentines Day overraskelser m.m. Vi er i fuld gang med at lave nogle eksempler, som vi kan vise frem her. Priserne varierer efter indhold, så kontakt os og hør nærmere.

FLASKEPROP - kr. 49,00 pr. stk.

Denne prop forsegler flasken, så boblerne forbliver levende, også efter en nat eller to i køleskabet. Den er især velegnet, hvis man blot ønsker at drikke et enkelt glas eller to. Dog skal man huske, at for hver gang, den tages af flasken og sættes på igen, mister vinen en smule af sit liv, og derfor er det bedre for vinen at stå åben, hvis den skal drikkes samme aften.

ISSPAND - kr. 129,00 pr. stk.

Denne klassiske isspand i rustfrit stål kan tåle at blive stillet frem igen og igen uden at miste sit glansfulde look. Den er enkelt i sit design, og giver dermed flasken mulighed for at være i centrum. Vores tip er at fylde en smule is i koldt vand og sætte flasken i med et fint klæde henover spanden til at tørre den af med, inden den skænkes.